Пиво Zatecky Gus дарує можливість потрапити на пивний фестиваль у Чехії

ТМ Zatecky Gus починає національну промо-кампанію до старту нового пивного сезону. Насолоджуючись улюбленим пивом, шанувальники ТМ Zatecky Gus зможуть отримати не лише приємні пам'ятні подарунки, а й побувати на єдиному в своєму роді фестивалі пива та хмелю в чеському місті Жатець.

Ось уже майже 60 років у місті Жатець, Чехія, що знамените на весь світ своїм ароматним хмелем, проходить пивний фестиваль. З року в рік на початку осені в Жатець з'їжджаються любителі пива з усього світу, щоб від душі повеселитися. На два дні це маленьке містечко перетворюється на центр неспинних веселощів і розваг. Тут можна побачити середньовічних ремісників та бої на мечах, послухати історичну музику і взяти участь в безлічі конкурсів. Цього року ТМ Zatecky Gus завдяки новій промо-акції дарує шанс і українським шанувальникам бренда виграти захоплюючу та насичену яскравими враженнями подорож, перейнятися веселим духом чеських пивних фестивальних традицій.

Щоб взяти участь в акції, необхідно придбати пиво Zatecky Gus в акційних пляшках, знайти під кришкою унікальний код, відправити його за допомогою sms на короткий номер 4224 або зареєструвати на сайті zateckygus.com.ua.

Той, хто зареєструє в системі 10 кодів, гарантовано отримає одну з 3500 літрових пивних фестивальних кухлів Zatecky Gus. При цьому серед всіх зареєстрованих кодів буде розіграно 5000 фірмових пивних бокалів, а також щотижня буде проходити розіграш головних подарунків промо-акції – путівок на двох на незабутнє свято пива та хмелю в місто Жатець. Більш детальну інформацію про нову промо-акції ТМ Zatecky Gus можна знайти на сайті zateckygus.com.ua.

Акція діє з 23 березня по 15 червня 2015 на всій території України.

Андрій Отрощенко, Віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «ТМ Zatecky Gus прагне ближче познайомити українських любителів пива з чеськими пивними традиціями, які насправді дуже тісно пов'язані з веселощами і гумором. А завдяки новій промо-акції Zatecky Gus дарує ще й можливість справжнім поціновувачам доброго пива побувати на гучному пивному фестивалі в Жатці та з головою зануритися в незабутню атмосферу цього свята».

Zg Action Poster 2 ZG Action Poster

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: