Волонтери пікетували ДФС у Львівській області (відео)

Сьогодні, 25 березня, під будівлею Фіскальної служби Львівщини зібралися активісти з вимогою скасувати зміни до Законів України щодо волонтерської діяльності, які передбачають стягування податку з волонтерів у розмірі 20%.

Про це повідомив кореспондент Дивись.Інфо з місця події.

В цій акції взяли участь представники «Рабів до раю не пускають», «Автосотні самооборони», «Пріоритету права», «Білих беретів», «Афганської сотні», «Розвитку Громади» та інші активісти.

Люди тримали в руках плакати з написами «Ні податковому терору волонтерських організацій», «На кому ви на наживаєтеся?», «Припиніть обкрадати військових».

Отож, активісти громадських організацій, які замаються волонтерською діяльністю, висловили своє обурення щодо внесених змін до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України (щодо волонтерської діяльності)», який набув чинності 16 березня. «Нас обурює, що за безоплатну волонтерську діяльність нас обкладають ще й податками, розміром у 20%», ­- наголосили пікетники.

Додамо, що пікетників запросили на переговори в податкову. Відтак було вирішено створити робочу групу, куди увійдуть представники юридичного відділу ДФС у Львівській області. Ця група має перевірити і переконатися в тому, що внесені зміни до закону не заважають діяльності ніяких волонтерських організацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: