Колодія обрано головою Асоціації органів місцевого самоврядування (фото)

Сьогодні, 26 березня, у Львівській обласній раді відбулося IV засідання загальних зборів Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна», повідомила Дивись. Інфо прес-служба Львівської облради.

До участі в заході було запрошено керівництво Львівської, Чернівецької, Івано-Франківської та Закарпатської обласних рад, а також голів місцевих рад вказаних областей.

Одним із питань, яке розглянули учасники засідання, було обрання питання про обрання голови Правління Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна». Зокрема, члени Асоціації запропонували очолити Правління Асоціації голові Львівської обласної ради Петрові Колодію, за що в результаті схвально та одноголосно проголосували.

Також було обрано заступника голови Правління Асоціації. Ним став Назар Іванів, голова Рожнятівської районної ради Івано-Франківської області.

Зі свого боку Петро Колодій висловив присутнім на засіданні Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» слова вдячності за обрання його головою Правління Асоціації. Це, зауважив очільник Львівської обласної ради, свідчить про довіру до нього, яку він виправдає своїми подальшими діями в якості голови Правління Асоціації місцевих рад «Єврорегіон Карпати – Україна».

Зокрема, Петро Колодій закликав представників місцевих рад на Львівщині брати активну участь у спільній діяльності, розробляючи власні мікропроекти і пропонуючи їх для участі в конкурсах. Такі мікропроекти передбачають дофінансування від Львівської обласної ради і від європейських фондів.

Водночас голова Львівської обласної ради закликав представників інших трьох областей, які є асоційованими членами «Єврорегіону Карпати – Україна» долучатися до процесу залучення європейських коштів і користати з того великого досвіду, який має Львівська область.

Засідання 1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: