Wizz Air-Україна припиняє діяльність

Група Wizz Air з 20 квітня закриває свою українську авіакомпанію "Візз Ейр Україна".

Про це повідомляє сайт компанії.

Закриваються маршрути до Барселони, Валенсії, Кутаїсі, Москви, Мілана, Неаполя, Венеції. Пасажирам, які купили квитки на ці рейси, відшкодують їх повну вартість.

При цьому Wizz Air залишається працювати в Україні, але в менших масштабах. З 20 квітня Wizz Air Hungary  виконуватиме тільки 8 рейсів в Україну та з України - в Будапешт, Лондон, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Катовіце, Ларнаку і Мюнхен.

Пасажирам, які купили квитки на ці рейси на дати з 20 квітня 2015 року, необхідно перебронювати переліт через авіакомпанію Wizz Air Hungary.

"4 червня відбудеться відкриття бази в Києві, на якій базуватиметься один літак Airbus A320. Також 20 квітня "Візз Ейр Україна", авіакомпанія, яка наразі виконує 16 рейсів двома літаками, припиняє свою діяльність", - йдеться в повідомленні.

У компанії зазначили, що були змушені прийняти таке рішення через тривалу напруженість у Східній Україні, девальвацію та нестійкість української гривні, обмеження платежів постачальникам у зв’язку з контролем за іноземною валютою і невизначеність нових порядків для авіації та обмеження, що можуть бути цим викликані.

У повідомленні нічого не йдеться про рейси української компанії зі Львова, проте на сайті квитки на них вже не продаються.

Слід зазначити, що компанія Wizz Air Hungary тепер буде виконувати рейси згідно з угорським законодавством і пасажири тепер змушені будуть платити за кожну одиницю багажу. Українська компанія надавала право безкоштовно провозити одну одиницю багажу.

Як повідомлялося раніше, Wizz Air Ukraine вже скоротила кількість літаків з чотирьох до двох у першій половині 2014 року, слідом за скороченням кількості літаків, що базуються в Києві, та призупиненням роботи в Донецьку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: