Експерт з Німеччини розповість про інвентаризацію зелених насаджень у містах

Завтра, в рамках другого дня Всеукраїнського науково-практичного семінару «Стан зеленого господарства України», відбудеться спільна презентація експерта з Німеччини Лєнки Войтової та головного інженера ЛКП «Зелений Львів» Володимира Читинського. Розповідатимуть про формування та обрізку дерев, підбір посадкового матеріалу для міста (вибір саджанців) та інвентаризація зелених насаджень у містах. Презентація проходитиме у приміщенні конференц-залу Центру міської історії, що на вул. Богомольця, 6. Початок – об 11.00 год.

Попередньо, о 9.00 год в малій сесійні залі ЛМР відбудеться круглий стіл для директорів та представників підприємств, що працюють у сфері озеленення.

Сьогодні минув перший день семінару. Відкрив його президент корпорації «Укрзеленбуд» Володимир Червоний.

Зокрема, під час семінару обговорили питання сучасного стану зеленого господарства Львова та міст в цілому, а також ознайомили присутніх зі специфікою роботи ЛКП «Зелений Львів».

Серед гостей, які відвідали захід, були також директори та представники підприємств з інших міст України, що працюють у сфері озеленення, зокрема з Рівного, Луцька, Запоріжжя, Черкас, Києва, Дніпропетровська, Хмельницького, Чернівців, Івано-Франківська, Тернополя тощо.

Організатори заходу – Українська корпорація «Укрзеленбуд», управління екології та благоустрою ЛМР, ЛКП «Зелений Львів» та Національний лісотехнічний університет України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: