У Львові відбудеться вишкіл виховників Пластового юнацтва

28-29 березня та 4 квітня Станиця Львів Пласту Національної Скаутської Організації України при сприянні управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР організовує для львівських пластунів, що хочуть стати справжніми виховниками, для дітей юнацького віку, вишкіл виховників Пластового юнацтва. Захід відбудеться в приміщенні Станиці Львівна вул. Шептицьких, 16, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Під час вишколу пластуни прослухають чимало корисних гутірок, навчаться вирішувати різноманітні проблеми та набудуть необхідних навичок і знань для роботи з дітьми.

Основна частина гутірок буде присвячена роботі з молоддю, пластовій методі, віковим особливостям юнацтва, способам організації і проведення пластових занять, співпраці з батьками, а також одній із найважливіших тем - відповідальності та безпеці.

Після проходження вишколу його учасники матимуть низку цікавих практичних та методичних завдань, що дозволить закріпити їхні знання.

Проведення вишколу виховників Пластового юнацтва сприятиме появі нових юнацьких гуртків в Станиці Львів та компетентних виховників, що з ними працюватимуть», - розповіли організатори.

Контакти: Національна скаутська організація України Станиця Львів, м. Львів, вул. Шептицьких, 16, 79016, тел./факс (032) 23-888-26, [email protected], www.plast.org.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: