У Львові відкривається конференція «Працюючи разом для зміцнення верховенства права в місцевому самоврядуванні»

12 українських міст візьмуть участь у шведському проекті «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні». Метою проекту є посилення спроможності органів місцевого самоврядування у сфері надання публічних послуг у відповідності до принципів верховенства права, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

27-28 березня 2015 року у Львові пройде стартова конференція «Працюючи разом для зміцнення верховенства права в місцевому самоврядуванні».

Конференція збере разом представників обраних міст, основні зацікавлені сторони проекту, інших учасників, які працюють у сфері верховенства права в Україні, для побудови спільної платформи для діалогу і успішної реалізації проекту.

Програма конференції включає в себе презентації та дискусії шведських та українських партнерів проекту, а також представників Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, обраних міських рад та шведського посольства.

Проект реалізує шведське урядове агентство з питань миру, безпеки та розвитку, Академія Фольке Бернадотта (FBA) у партнерстві з Асоціацією малих міст України та Центром Разумкова. 12 міст України з восьми регіонів візьмуть участь у проекті, метою якого є зміцнення та інтеграція принципів верховенства права у сферу публічних послуг на рівні місцевого самоврядування.

Важливою частиною проекту є підвищення обізнаності громадян про свої права при зверненні за одержанням послуг, а також зміцнення потенціалу громадянського суспільства у забезпеченні підзвітності в державних установах на місцевому рівні.

Місце проведення: конференц-зал «Леополіс Холл», Львів, пр. Свободи, 27, 4-й поверх торгової галереї «Опера Пасаж».

Початок заходу: 27 березня о 10:00 год.

Додаткову інформацію про конференцію та проект можна знайти на порталі малих міст ammu.com.ua. З запитаннями звертатися: (04572) 6 85 81, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: