Переселенці пізнають Львів шляхами підземелля

Сьогодні, 27 березня, з 15.00 години працівники відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводять благодійний захід «Шляхами підземелля» для внутрішньо переміщених сімей, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Під час заходу сім’ї, які змушені були покинути рідні домівки через події на Сході України, стали учасниками захопливої екскурсії підземеллями Домініканського монастиря. Сім’ї відкрили для себе красу та загадковість одного із найстаріших підземель Львова, зокрема, дізнались, де в підземних келіях у давні часи молилась княгиня Констанція і відбувала покарання перша красуня Польщі Гальшка Острозька, а також побачать кімнату покарань та келію монаха. Опісля усі учасники матимуть змогу насолодитись концертом органної музики.

«Сьогодні сім’ї, які потерпають від війни, потребують особливої уваги. Правильно організоване дозвілля є одним з кращих способів, за допомогою яких людина може відновити сили, покращити емоційний стан, зростати як особистість, саме тому Центр вже не вперше сприяє залученню сімей-переселенців до культурно-пізнавального дозвілля. Окрім цього, важливими є також і те, що Львів – мультикультурне місто, яке завжди відкрите до світу і такими заходами наше місто відкриває своє «серце» перед сім’ями, для яких сьогодні воно стало домом», - зазначає Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: