Проїзд у маршрутках – одна з найважчих проблем Львова, – Садовий

Питання проїзду в автобусному транспорті є одним з найважчих у Львові. Про це сьогодні, 30 березня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР заявив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує кореспондент Дивись.Інфо.

За словами міського голови, відколи востаннє підняли тариф на проїзд у маршрутках, ціна на пальне зросла вдвічі.

«Щоб не довести транспорт до колапсу, ми прийняли рішення на виконавчому комітеті щодо часового обмеження безкоштовного проїзду пільговиків у маршрутках.

Це рішення викликало не дуже позитивну реакцію у пільговиків, адже тепер пільговики можуть безплатної їздити лише з 10.00 до 16.00.

Комусь це підходить, а комусь – ні. Тому був розроблений проект рішення щодо скасування рішення про обмеження для пільговиків. Це викликало неоднозначну реакцію у всіх тих, хто нині працює на ринку автобусних перевезень. Ми почали отримувати дуже чіткі меседжі про те що, якісне перевезення стоїть під питанням», – заявив Андрій Садовий.

І продовжив: «Ця ситуація ще більше ускладнюється тим, що з 1 червня в Україні взагалі скасовують пільги на проїзд. Буде лише обмежена категорія людей, які матимуть право на ці пільги, – це інваліди першої групи, їхні супроводжуючі, а також категорії, які до них прирівнюються…».

Нагадаємо, на нинішньому засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради рішення №115, яке впровадило в місті часове обмеження безкоштовного проїзду для пільговиків, не скасували, до нього внесли зміни.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: