Руслана звернулася до влади зі сцени дніпропетровського Майдану (відео)

Співачка та громадська діячка Руслана приїхала до Дніпропетровську на мітинг за Єдність України, щоб підтримати тисячі людей у їх бажанні миру та єдності.

Зі сцени дніпропетровського Майдану Руслана звернулася до діючої влади України: «Хочете встановити порядок – почніть з себе! Ви зможете встановите правила гри лише тоді, коли самі будете готові грати за цими правилами. Ви встановите справедливість у країні лише за умови, що самі продемонструєте чесність! Якщо йдете у владу – відмовляйтеся від бізнесу! Якщо ж не готові відмовитися від бізнесу – ідіть геть з влади! Не вважайте себе розумнішими за інших: і брехню, і корупцію видно неозброєним оком. Хотіла би зробити навіть не попередження, а швидше сказати істину: дайте суспільству зробити справжню Україну, заради якої сьогодні гинуть люди. Станете на шляху – буде новий Майдан! А нам, люди, – максимальної Єдності!».

«Я не могла не приїхати у Дніпро. Я дуже скучила і це від щирого серця. Міцнішого за Дніпро нічого не було. Дніпро врятував Україну – і всі це знають. Вважаю цей момент історичним і переламним. Я хочу, щоби Дніпро знав, що біля них завжди буде львів’янка Руслана», – розповіла про поїздку на своїй сторінці у фейсбуці співачка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: