Вбивцю працівниці газетного кіоску в Львові помістили в психлікарню

Завершили досудове розслідування обставин вчинення резонансного вбивства працівниці газетного кіоску в центрі Львова. Про це сьогодні, 31 березня, Дивись.Інфо повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою 36-річного громадянина в умисному вбивстві працівниці газетного кіоску, скоєного24 грудня минулого року в центрі Львова, на вул. Коперника.

Встановлено, що останній розпивав алкогольні напої з постраждалою. Далі, будучи в стані сп’яніння, завдав їй численних тілесних ушкоджень, несумісних із життям, а потім втік із місця події.

Чоловіка затримали завдяки оперативно-розшуковим заходам на території Тернопільської області. Дії вказаного громадянина кваліфіковали за п. 4 ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю).

Висновком судово-психіатричної експертизи встановлено, що підозрюваний виявляє ознаки розладу психічної діяльності та потребує у зв’язку з цим застосування заходів медичного характеру у виді госпіталізації з суворим наглядом. З огляду на це, обвинуваченому обрали запобіжний захід у виді поміщення до психіатричного закладу.

Клопотання про застосування стосовно нього примусових заходів медичного характеру прокуратурою області скеровано до суду для розгляду по суті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: