Як політати над Львовом (інструкція)

Виконавчий комітет підтримав ініціативу Центру надання адміністративних послуг і прийняв рішення про впорядкування процедури надання дозволу на виконання демонстраційних та інших польотів над територією м. Львова, повідомила прес-служба ЛМР.

Для отримання дозволу на виконання польотів та демонстрацій потрібно звернутись в ЦНАП м. Львова та подати заяву з такими документами:

  1. Заява про надання дозволу на виконання демонстраційних та інших польотів над територією м. Львова на ім’я Львівського міського голови, подана не пізніше, ніж за 10 днів до проведення заходу (додаток до цієї інформаційної картки).
  2. Копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (заявника).
  3. Копія статуту заявника (у разі звернення юридичної особи).

Дозвіл готується управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР протягом 6 робочих днів, надається виконавчим комітетом міської ради та видається в Центрі надання адміністративних послуг.

Інформаційну картку та бланк заяви на отримання адміністративної послуги можна знайти на сайті ЛМР за посиланням: http://city-adm.lviv.ua/portal/directory-services/lvivska-miska-rada/upravlinnia-z-pytan-nadzvychainykh-sytuatsii-ta-tsyvilnoho-zakhystu-naselennia/6423-nadannia-dozvolu-na-vykonannia-demonstratsiinykh-ta-inshykh-polotiv-nad-terytoriieiu-m-lvova

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: