Львів’янам вручили подяки міського голови (відео)

Сьогодні, 1 травня, у Львівській міській раді відбулось урочисте засідання з нагоди Дня міста Львова, під час якого було вручено міські нагороди львів’янам, які своєю працею та активною громадянською позицією довели свою відданість Україні. Про це інформує кореспондент Дивись.Інфо.

Зокрема, подяку міського голови за сумлінну працю і жертовність у дні боротьби за волю і єдність України, за вірність професійній клятві, охорону людського життя та з нагоди Дня міста Львова отримала завідувач медичною частиною благодійної установи «Шпиталь імені Митрополита Андрея Шептицького»  Конанець Лілія.

Подяки за активну громадянську позицію, повагу до українського народу та підтримку тих, хто захищає правду і проявляє справжній героїзм у дні боротьби за волю і єдність України та з нагоди Дня міста отримали волонтери Львова: Сидоренко Світлана, Слюсарчук Леся, Терещук Ростислав, Жураковська Мар’яна, Гарвас Йосиф, Лавриш Юліана та Глотов Сергій.

Також Андрій Садовий вручив подяку громадському діячеві Рожнятовському Андрію – за активну громадянську  позицію та сумлінну працю у дні боротьби за волю і єдність України та з нагоди Дня міста Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: