В Академії Ткачука відбудуться заходи до Дня матері

2 травня 2015 року в Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного відбудуться заходи до Дня матері.

В межах відзначення цього дня до видового військового вишу прибудуть близько півтисячі курсантських матерів з усіх регіонів України. З метою вшанування своїх неньок вихованці Академії готують святковий концерт. Також їх буде ознайомлено з навчально-матеріальною базою та соціально-побутовою інфраструктурою, в яких здобувають військовий фах майбутні офіцери. Курсантські матері зустрінуться із керівництвом Академії, факультетів та кафедр військового вишу, обговорять нагальні проблеми та шляхи вдосконалення освітнього процесу у стінах навчального закладу. Також вони відвідають курсантську їдальню, де разом із своїми синами та доньками скоштують страви військової кухні.

Планується, що в урочистостях з нагоди Дня матері в Академії сухопутних військ візьмуть участь голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, керівники інших органів державної влади та місцевого самоврядування міста Львова та Львівщини.

Запрошуємо Вас до висвітлення заходів, присвячених Дню матері, які відбудуться в Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

Адреса: м. Львів, вул. Героїв Майдану, 32.

Зустріч представників ЗМІ:

о 11.30 години 2 травня 2015 року біля контрольно-перепускного пункту Академії №1.

Телефон для довідок та акредитації:

+38 (063) 461 4898 - офіцер Медіа-групи Академії СВ майор Антон Миронович.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: