На автодорозі КПП «Смільниця» – Старий Самбір триває аварійний ямковий ремонт

На замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області дорожні служби проводять аварійний ямковий ремонт ділянок автодороги Т-14-01 КПП «Смільниця» – Старий Самбір, повідомила Дивись Інфо прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Роботи завершуються на ділянках Старий Самбір – Хирів, Старий Самбір, під’їзд до КПП «Смільниця».

Нагадаємо, аварійний ямковий ремонт здійснюється на найбільш небезпечних для руху транспорту ділянках. Він проводиться коштом експлуатаційних витрат і немає гарантійного терміну.

Натомість 24 квітня відбулось розкриття пропозицій учасників торгів, тож тендерний комітет Служби автомобільних доріг у Львівській області вивчає пропозиції в пошуку підрядника на виконання послуг з середньо поточного ремонту автодороги О 141002 Нагіре-Добромиль на ділянці км 40+570 – км 41+770. Заявки на участь в торгах подали 9 учасників. Переможець конкурсу буде визначений згідно термінів, визначених законом України «Про здійснення державних закупівель». За результатами конкурсу також будуть встановлені чіткі терміни виконання ремонтних робіт .

Очікується, що в 2015 році будуть відремонтовані інші ділянки доріг загального значення в Старосамбірському районі. В проект Постанови Кабміну за пропозицією Службі автодоріг області внесено наступні об’єкти : Н-13 Львів-Самбір-Ужгород км78+220 – км 90+226, Т-14-01 КПП «Смільниця» - Старий Самбір км17+000 – км 23+000, Т-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий км 16+250 – км 21+250, Міст на км 4+869 автомобільної дорогиТ-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий.

Однак державне фінансування цих робіт стане можливим лише після підписання даної Постанови.

В 2015 році планується також провести ремонт автошляхів на під’їзді до міжнародного КПП «Смільниця» на українсько-польському кордоні. Фінансування цих робіт буде здійснено за рахунок кредиту, наданого Львівській області урядом Польщі. Зараз тривають роботи з узгодження планів проведення цих робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: