Синютка проінспектував підготовку військовослужбовців на Яворівському полігоні

Керівництво Львівської обласної державної адміністрації ознайомилося із ходом підготовки мобілізованих вояків у 184-ому Навчальному центрі Академії сухопутних військ, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ДПСУ.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка, в. о. першого заступника голови ОДА Ростислав Замлинський разом із начальником Академії генерал-лейтенантом Павлом Ткачуком оглянули об'єкти навчально-матеріальної бази та соціально-побутової інфраструктури Центру, що розташовані в Яворівському районі Львівської області. Зараз там тривають прийом та підготовка чоловіків, які були призвані до лав Українського війська в межах п'ятої хвилі часткової мобілізації.

Олег Синютка мав можливість подивитися, як мобілізовані українські вояки вдосконалюють свої знання та практичні навички на військовому стрільбищі, полях родів військ, тактичних полях, нещодавно обладнаному за найсучаснішими стандартами взводному опорному пункті тощо.

Особливу увагу голова Львівської облдержадміністрації та генерал-лейтенант Павло Ткачук приділили вивченню потреб та нагальних проблем військовослужбовців. Під час спілкування із вояками, їхніми інструкторами та командирами було визначені пріоритетні напрямки щодо всебічного сприяння та надання допомоги колективу Навчального центру у підготовці кваліфікованих військових фахівців для ЗС України.

“Підвищення обороноздатності нашої держави є сьогодні одним із головних завдань не лише для керівництва області, але й всього регіону. Ми робитимемо усе необхідне для надання всебічної допомоги 184-ому Навчальному центру Академії, іншим військовим частина та установам, що розташовані в регіоні”, - підкреслив керівник області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: