З нагоди Дня Львова запустили проект «Зателефонуй Шептицькому»

На вихідних львів’яни відзначали День міста, який цьогоріч був присвячений ювілею митрополита Андрея Шептицького й мав назву День міста Шептицького. Однією з цікавих подій стало відкриття «номера телефону» митрополита Андрея, завдяки якому з 1 травня абоненти «Київстар» можуть подзвонити за безкоштовним номером 2907, який, до речі, є датою народження митрополита (29 липня 1865 року), та почути нову, цікаву і дуже актуальну думку Андрея Шептицького на різні теми, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Усі цитати, які абоненти мають змогу прослухати, зібрані з письмової спадщини митрополита та предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви. За номером 2907 можна почути думки митрополита про любов, родину, подружнє життя, про дитинство та виховання, а також про патріотизм, мистецтво, владу, державу і економіку. Також у окремому розділі голосового меню викладено історію роду Шептицьких. Тему можна обрати самостійно.

Озвучив роздуми Митрополита Андрея графа Шептицького український актор Андрій Твердак. Музичним тлом міркувань Митрополита Андрея стала гітарна мелодія Михайла Вербицького у виконанні львівського музики Остапа Мануляка. Саме така музика була популярною на початку минулого століття, коли жив і працював Митрополит.

Проект «Зателефонуй Шептицькому» ініційовано управлінням культури Львівської міської ради у партнерстві з національним телеком-оператором «Київстар». Безкоштовний номер 2907 відкритий для дзвінків з 1 травня 2015 року, а сам проект триватиме до кінця ювілейного року. Номер 2907 доступний лише для абонентів «Київстар», в роумінгу послуга не надається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: