Керівник ДФС Львівщини може бути призначений вже днями, - Люстраційна рада (відео)

У Громадській люстраційній раді Львівщини очікують, що призначення нового керівника Фіскальної служби області відбудеться вже днями . Про це сьогодні, 6 травня, на прес-конференції заявив член Громадської люстраційної ради Львівщини Юрій Мазур, інформує кореспондент Дивись.Інфо.

Він розповів про відбір та люстрацію претендентів на цю посаду: «Так, 25 лютого Громадська люстраційна рада Львівщини створила відкритий майданчик для кандидатів на посаду керівника Головного управління ДФС у Львівській області. Загалом на громадське обговорення до нас прийшло 5 кандидатів – Маркіян Мальський, Олег Бутвинник, Юрій Каспрук, Михайло Коропецький та Валерій Чорний».

«Вже 4 березня, – каже він, – люстраційна рада Львівщини звернулася до кадрової комісії Державної фіскальної служби України з проханням серед 16 кандидатів обирати на цю посаду тих, які пройшли громадське обговорення».

Відтак, за словами Юрія Мазура, кадрова рада рекомендувала на призначення двох кандидатів – Маркіяна Мальського та Михайла Коропецького.

«Чому до сих пір нема призначення? Є суб’єктивні фактори… Так, після проходження цього конкурсу усунули керівництво – спершу прем’єр-міністр відсторонив, а потім звільнив керівника Державної фіскальної служби, далі був оголошений новий конкурс. Уже вчора отримали нове керівництво – Романа Насирова», – каже член Громадської люстраційної ради Львівщини.

Водночас Юрій Мазур додав: «Маю надію, що в найближчі дні Головне управління Державної фіскальної служби у Львівській області також отримає свого керівника».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: