У період травневих свят Львів відвідало понад 100 тис гостей

За інформацією управління туризму ЛМР, у період травневих свят, який є одним з пікових періодів, з 1 до 4 травня практично всі заклади розміщення у Львові мали 100% завантаження. Цього року у даний період Львів відвідало близько 100000-150000 гостей, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

«За інформацією закладів розміщення і туристичних фірм, здебільшого, це були гості з України (75 %), а саме: Києва, Дніпропетровська, Луганська, Харкова, Запоріжжя, Одеси.

25% становили іноземні гості, а саме: Польщі, Білорусії, Німеччини, Туреччини, Словаччини, Італії, Франції, Фінляндії, США тощо.

Серед туристів переважала частка індивідуальних гостей, хоча були й групові заїзди. Середня тривалість перебування туриста у Львові складала 3-4 дні.

З 1 до 4 травня Львів відвідало близько 100 000-150 000 гостей. Період травневих свят у Львові є одним з пікових періодів, який збирає в місті тисячі гостей з України та закордону», - розповіли в управлінні туризму.

«Екскурсоводи також поділилися з нами відгуками гостей і тим, що саме їм сподобалося у Львові найбільше: безпечне місто, атмосфера, вміння розважатись та розважати інших - вільні люди вільного міста», - додала Галина Малець, керівник управління туризму ЛМР.

Варто зазначити, що цього року у період травневих свят зросла кількість відвідувачів Центру туристичної інформації (пл. Ринок, 1) з 1569 у 2014 році до 1744 у 2015 році. Як повідомила Керівник Центру туристичної інформації Олена Голишева, переважну більшість складали туристи з України (1241).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: