Як у Дрогобичі проводили рейд у маршрутках (відео)

30 квітня Дрогобицькою райдержадміністрацією спільно з представниками громадськості було проведено рейд на АС№2 міста Дрогобича з метою перевірки стану пасажирських перевезень в районі.

Вибірково було проінспектовано роботу автобусів на маршрутах №147 Дрогобич АС - Трускавець, №106 Дрогобич АС - Дережичі, №137 Дрогобич АС - Меденичі, №151 Дрогобич АС - Меденичі - Городківка, №165 Борислав АС - Дрогобич АС з виконанням окремих рейсів до СШ № 5 м.Борислав, повідомила Дивись Інфо прес-служба ДРДА.

В ході рейду було перевірено наявність в автобусах необхідної для здійснення пасажирських перевезень документації, правил поведінки водія та пасажирів, схеми та графіку руху, вартості проїзду по маршруту,  чистоту автобусів, проходження водіями медогляду та техогляду транспортних засобів перед виїздом в рейс, крім того чи проводиться керівництвом підприємств інструктажів з персоналом.

Також було вислухано  думки пасажирів про стан перевезень на окремих рейсах, в основному зауваження були не значні, але прозвучало ряд нарікань щодо підняття вартості проїзду.

В основному необхідна документація та інформація для пасажирів була наявною, проте на деяких маршрутах були зауваження, так на рейсі №151 Дрогобич АС - Меденичі - Городківка - відсутній куток споживача, правила поведінки водія та пасажирів, графік та вартість проїзду, а водій маршруту №137 Дрогобич АС - Меденичі відмовився спілкуватись та надати необхідні документи.

Про дані порушення складено відповідні акти, які будуть доведені до керівництва підприємств, що обслуговують дані маршрути.

З метою виявлення та виправлення порушень при здійсненні пасажирських перевезень такі рейдові перевірки будуть продовжуватись і надалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: