«Львівське» випускає новий квас

ТМ «Квас Тарас» представляє любителям природних і корисних напоїв новий сорт – «Квас Тарас Білий». Новинка, створена шляхом живого бродіння з натуральних інгредієнтів, вже доступна у продажу на всій території України.

«Квас Тарас» пропонує спробувати абсолютно новий варіант традиційного освіжаючого безалкогольного напою. Нефільтрований сорт «Квас Тарас Білий» припаде до смаку любителям натуральних, але в той же час нестандартних продуктів. «Квас Тарас Білий» має легкий, освіжаючий смак із незначною кислинкою, яка додає особливої ​​пікантності. А оригінальний колір напою досягається за рахунок використання світлого пшеничного і ячмінного солоду.

«Квас Тарас Білий» ідеально підходить як для втамування спраги у спекотний день, так і для приготування легких і освіжаючих літніх супів – таких, наприклад, як окрошка. Новий сорт квасу добре доповнить смак м'ясних і рибних страв – як сам по собі, так і в складі легких коктейлів.

Виробляється новий сорт ТМ «Квас Тарас» на заводах пивоварної компанії Carlsberg Ukraine у прозорій ПЕТ-упаковці об'ємом 1,5 л. Етикетка продукту виконана в сучасному стилі. Орієнтовна вартість квасу становить 16 грн.

Kvas bottle wet

Слід зазначити, що квас живого бродіння є прекрасним джерелом багатьох необхідних мікроелементів, а також понад 10 амінокислот, 8 з яких – незамінні. Він дозволяє збалансувати щоденний раціон вітамінами і мінералами, тому що в ньому містяться вітаміни групи B, E і РР, вуглеводи, мінерали та антиоксиданти.

 

Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine:

«У наш час все більше людей живуть і працюють в мегаполісах. Міський ритм не дозволяє нам часто бувати на природі, саме тому ми створили новий продукт, який здатний привнести натуральність у повсякденне життя споживачів. «Квас Тарас Білий» – нестандартний для українського ринку напій. Він відрізняється і зовні, і за смаком від усіх інших варіантів квасу, що представлені в Україні. При цьому він готується виключно з натуральних інгредієнтів і зберігає максимум корисних для організму людини речовин. Ми віримо, що продукт гідно оцінять ті, хто піклується про своє здоров'я та обирає натуральні продукти».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: