Президент хоче бачити проект реформи до виборів

Президент України Петро Порошенко очікує, що проект конституційної реформи, над яким працює Конституційна комісія, громаді запропонують до місцевих виборів 2015 року.

Про це під час зустрічі з головою Львівської державної обласної адміністрації Олегом Синюткою повідомила колишній прем’єр-міністр Польщі (1992-1993 роки) Анна Сухоцька у рамках свого візиту до Львова. Зараз Анна Сухоцька є членом Конституційної комісії (від Венеціанської комісії), персональний склад якої затвердив Указом Президент України 31 березня 2015 року, інформує прес-служба ЛОДА.

За словами Анни Сухоцької, в частині децентралізації та реформи місцевого самоврядування польський досвід є корисний і його можна адаптувати до українських реалій.

Окрім питань реформування, під час зустрічі Олег Синютка та Анна Сухоцька обговорили питання отримання польського досвіду у залученні європейських коштів та адаптації економіки до вимог Європейського Союзу, а також подолання корупції.

Також голова Львівської ОДА наголосив на важливості вирішити питання надання безвізового режиму з боку ЄС для громадян України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: