Кожному посадовцю ЛМР принесли символи пам’яті

8 травня о 09.30 год. Шевченківський відділ соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів акцію «Маки пам’яті», повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛМР.

Захід став творчим підсумком низки майстер-класів із виготовлення паперових «маків пам’яті», які Шевченківський відділ соціальної роботи ЛМЦСССДМ спільно з школами, Будинком дитячої та юнацької творчості Шевченківського району проводив упродовж квітня-травня 2015 року.

Учасники майстер-класів, а це школярі міста Львова, діти пільгових категорій та діти учасників АТО зроблені власноруч червоні «маки» вручили працівникам Львівської міської ради, мешканцям та гостям міста.

Опісля учасники акції матимуть змогу відвідати національний музей-меморіал жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» - символ політичної нескореності.

«Цьогоріч 8 травня – День пам’яті та примирення - приносить у нашу країну і місто зокрема особливі думки. Поруч з елегійним настроєм, сумом та журбою за загиблими героями, львів’яни консолідують свої сили на стезі примирення, допомоги і розуміння. Сьогодні надзвичайно важливо бути єдиними не лише у гаслах, а насамперед у кожному серці, яке готове відкритись назустріч ближньому. Війна не обирає віку, статі чи стану, та єдине, що рятує націю - це вільна людська душа. Ми дуже радіємо, що дитячі серденька у непростий час готові нести пам'ять та шану про полеглих у боротьбі з окупантом українців та надію на краще майбутнє», - розповідає Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: