Тротуар на вул. Володимира Великого,103 перетвориться у мозаїку з старих і нових плит  

У Львові на вул. Володимира Великого, 103 завершують ремонт тротуару. Його вирішили так би мовити звузити: нове брукування проклали лише посередині, а по боках залишили старі вщент розбиті плити. Все це виглядає не дуже естетично. Про це сьогодні, 8 травня, з місця події інформує кореспондент Дивись.Інфо.

Загалом ширина ділянки тротуару, яку під час ремонту вирішили «звузити», становить близько 10 метрів, відновили лише центральну смугу, що має ширину 5 метрів (там передбачили доріжку для пішоходів та велосипедистів). Решта тротуару, що зосталися з обидвох боків, залишилася розбита.

Утім старий тротуар по боках є не скрізь, біля деяких кафе і магазинів також вимостили нову бруківку. Такі контрасти ще більше ряблять в очах.

«Щодо цієї ділянки тротуару мали неодноразові скарги. Через те, що по цих метрових плитах їздили автомобілі вони дуже знищилися... Тому вирішили цього року зробити новий тротуар», - розповів журналістам голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор.

Щодо фінансування, за його словами, Львівська міська рада дала на ремонт цієї тротуарної ділянки 1 млн 200 тис. грн. «Також, - каже він, - долучилися власники деяких магазинів та МАФів, які своїм коштом купили бруківку, всього на понад 50 тис. грн».

Роботи тут вже на завершальному етапі. Ще мають встановити металеві стовпчики, щоб обмежити сюди рух транспорту, та обладнати парковку.

Власник одного з кафе розповів журналістам, що за нову бруківку біля його закладу просили майже 6 тис. грн. Втім чоловік на це не погодився, тому під час ремонту його бар оминули і плит не поміняли.

«Проклали новий  тротуар лише посередині…Хіба так робиться? Гарніше було б, якби ці старі плити зняли, а на їхньому місці зробили клумби…», ­- обурювався чоловік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: