Львівська дитяча залізниця відкриє свій сезон

У неділю, 10 травня, об 11.00 год Львівська дитяча залізниця вже у шістдесят четверний раз відкриває сезон для маленьких пасажирів. Цього року свято особливе, адже старенький поїзд «Вітерець» якісно відремонтували меценати.

Справжнє грандіозне дійство готують до відкриття нового для дитячої залізниці сезону. Свято подвійне, адже цього року дітям презентують докорінно оновлений потяг, який впродовж цілого місяця ремонтувала «Корпорація КРТ».

«Пропозиція відремонтувати дитячий потяг надійшла від «Корпорації КРТ». Оскільки у нас, на залізниці, так якісно ремонтні роботи не виконувались, тому наш «Вітерець» та його вагони стали набагато кращими та змінили свій вигляд», - розповідає директор Львівської дитячої залізниці Дмитро Венгер.

Окрім традиційної частини, на якій будуть представлені юні залізничники, дотримане офіційне прийняття, здача рапортів та відправлення «Вітерця» у перший безкоштовний рейс, для маленьких гостей компанія підготувала приємні сюрпризи. Зокрема, ігри, конкурси та подарунки від справжнього улюбленця дітей – Левка Дурка.

Нагадаємо, на початку квітня «Корпорація КРТ» у рамках соціального проекту «Яскраве дозвілля – дітям» розпочала ремонтні роботи з відновлення Львівської дитячої залізниці. Було повністю відремонтовано рухомий склад потяга, станцію «Сонячна» та квиткову касу.

Довідка

Історія Львівської дитячої залізниці розпочалась ще 1951 року. Тоді було три станції та локомотивне депо. Проте у 1976 році під час реконструкції вулиці Стрийської довжину залізниці довелося скоротити до 1200 метрів і залишити тільки дві станції «Паркову» і «Сонячну».

«Корпорація КРТ» дбає про безпеку залізничних перевезень пасажирів та вантажів. Основна спеціалізація компанії – виробництво деталей та вузлів залізничних скріплень. З початку 2000-х років «Корпорація КРТ» активно працює та впроваджує інноваційні технології.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: