Театр «Чорний квадрат» везе до Львова нову постановку з позначкою «18+» (фото)

У середу, 20 травня, на сцені Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки (вул. Городоцька, 36) гостюватиме Київський театр-студія імпровізації «Чорний Квадрат». Цього разу столична трупа везе до Львова свою нову постановку про кохання - «Попередні Ласки». Початок вистави – о 19:00.

«Попередні Ласки» - це вистава із проекту «Чорного Квадрату» «10 хвилин До і Після сексу», який з успіхом йде на театральних сценах всієї України. Привезти цю постановку до Львова театр-студія імпровізацій вирішив після ажіотажу, який викликали їхні перші у місті Лева гастролі торік у грудні - зі скандальною виставою «Кохання SEXом не зіпсуєш». Відтак 20 травня «Чорний Квадрат» знову провокуватиме, спокушатиме і смішитиме львівського глядача. Традиційні примітки на афішах вистав столичного театру – «18+» і «Ханжам вхід на виставу суворо не рекомендуємо!».

З анотації до вистави «Попередні Ласки»: «Чи варто йти в гості до чоловіка при першому ж знайомстві? І чи завжди таке запрошення у гості - це натяк на ліжко? Може, це просто пропозиція у більш інтимній атмосфері обговорити з партнером, скажімо, творчість Бродського? Хоча… Чи варто взагалі ходити довкола, якщо всім і так зрозуміло, чим усе врешті-решт закінчиться?..». На ці питання і постараються знайти відповіді актори театру «Чорний Квадрат». А їхні пошуки, як завжди, будуть рясно приправлені «фірмовим» гумором.

ЧерныйКвадратЛьвов_афішаА2_превю

Ціна квитків на виставу театру «Чорний Квадрат» «Попередні Ласки» у Львові 20 травня – від 100 до 260 грн.

chornyj_kvadrat_foto_1 chornyj_kvadrat_foto_2

Продаж квитків - на сайті gastroli.ua

А також в касах «GASTROLI» по місту:

- КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Театру ім. Лесі Українки; каса Львівського Цирку; каси От-От; TICKETS.UA, ТЦ"KING-CROSS LEOPOLIS"; мережа магазинів "ВУХО.КОМ" та ін.

Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577

Додаткова інформація –

за тел. 067-960 31 01 або по e-mail: [email protected]

(Галина Гузьо, GMGpromo).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: