У Львові провели 75 перевірок оцінки санітарного стану автобусів (відео)

Після прийняття нового тарифу на послуги з перевезення у міських автобусах, буде посилено контроль щодо якості надання послуг. Про це повідомив на брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий. Також мер наголосив, що місто не продовжуватиме співпрацю з компаніями-перевізниками, які порушуватимуть правила надання послуг.

«Буде достатньо жорсткий контроль. Я ще раз наголошую: ми будемо дякувати тим перевізникам, які не будуть дотримуватись правил, які є у місті – чистота, рух по графіку і відсутність хамства. Це основні пріоритети, які стояли і стоять.

Працює «гаряча» лінія міста – тел. 2975911, можна звертатись в управління транспорту і висловлювати свої пропозиції та скарги», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку, з січня по травень 2015 року управлінням транспорту та зв‘язку проведено 75 перевірок оцінки санітарного та технічного стану автобусів, які курсують на міських маршрутах м. Львова.

Здійснено 10 перевірок ранішнього випуску автобусів на лінію безпосередньо на території автопідприємств.

Складено 11 актів щодо незадовільної роботи громадського транспорту, в тому числі і неналежного санітарного стану в салонах автобусів. Складено 12 актів-претензій з вимогою виправлення ситуації, які скеровані до автоперевізників – порушників.

В травні 2015 р. для перевірки належного санітарного стану в салонах автобусів залучено студентів НУ «Львівська Політехніка», що проходять практику. Ними будуть визначатися оцінки якості перевезень, санітарного стану автобусів. Інформація за травень буде узагальнена та, при виявлені порушень, автоперевізникам будуть скеровані відповідні акти-претензії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: