У Львові відновлять безкоштовні перевезення пільговиків (відео)

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив тариф на послуги з перевезень пасажирів у міському автомобільному транспорті у розмірі 4 грн. Нагадаємо, Львівська міська рада отримала лист від Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо погодження коригування тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті. Новий тариф вступить у дію з 15 травня, за умови, що до цього часу відповідне рішення виконкому буде оприлюднене у засобах масової інформації. Також, як розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, цим рішенням передбачається скасування обмеження щодо проїзду у міських автобусах пільгових категорій пасажирів.

«Місто зробило свій крок. Ми відновили з часу введення нового тарифу проїзд для всіх пільгових категорій. Але, як ви знаєте, є позиція Уряду. З початку червня скасовується весь пільговий проїзд. Таке рішення держави. Це не є компетенція міської влади. Ми навпаки будемо зі своєї сторони продумувати певні компенсаторні механізми для тих категорій, які, на думку міста, повинні мати більший захист», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Відтак, рішенням виконавчого комітету щодо нового тарифу на послуги з перевезення у міському транспорті, яке було прийнято в п’ятницю, скасовується обмеження щодо проїзду у міських автобусах пільгових категорій пасажирів.

«Тобто з дня, коли набуде чинності це рішення, пасажири пільгових категорій зможуть користуватися міським автотранспортом без обмежень», - додав Віктор Щир, начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: