Львівський бренд сьогодні в Україні найкрутіший, - Кенігштейн (відео)

Вчора, 13 травня, у Львівській бізнес-школі УКУ пройшла зустріч з відомим підприємцем в сфері в ІТ іллею Кенігштейном. Повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Ілля Кенігштейн – керуючий партнер венчурного фонду «Hybrid Capital», громадський діяч у сфері ІТ,  створює проекти і керує компаніями в декількох країнах, зокрема в Україні та Ізраїлі.

Під час зустрічі Ілля Кенігштейн розповів про Ізраїль, як державу-стартап, яка побудувала ІТ-галузь, поки воювала та потенційні сценарії становлення структури інноваційного бізнесу в Україні.

«Головний секрет феноменального успіху ізраїльських стартапів - не боятися упасти. Адже впасти - набагато важливіше, ніж не впасти. Це формула будь-якого успіху», - Ілля також додав, що Львів має усі шанси стати столицею стартапів і креативного підприємництва в Україні. «Треба позбутися комплексу провінціалізму. Львівський бренд сьогодні в Україні найкрутіший», - підсумував він.

Як проходила зустріч дивіться відео на - Дивись.Інфо

Додамо, що Тель-Авів, як ділова столиця Ізраїлю, вважається другим за привабливістю містом для створення стартапу, після Кремнієвої долини. Ізраїльська індустрія високих технологій – це феномен, який вивчають і намагаються повторити багато країн світу. Це країна з найвищою щільністю технологічних стартапів у світі, а кількість ізраїльських компаній на NASDAQ більша, ніж кількість компаній з усієї Європи, Японії , Кореї , Індії та Китаю разом узятих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: