У Червонограді жінка побила свого співмешканця

Зловмисниця разом зі своїми знайомими побили чоловіка, коли він спав. За фактом умисного нанесення легких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України.

До Червоноградського міського відділу міліції, 11 травня, надійшло повідомлення від чергової медсестри Червоноградської центральної районної лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернувся 65-річний місцевий мешканець з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому заподіяли двоє 35-річних чоловіків та його 50-річна співмешканка зі своєю знайомою.

«Ми з’ясували, що у жінки з потерпілим чоловіком іноді виникали суперечки. Жінка звернулася за допомогою до своїх знайомих, щоб вони «покарали» її співмешканця. Тому, 11 травня чоловіки прийшли до неї до дому та разом з жінкою та її подругою побили її співмешканця коли він спав», - розповів слідчий слідчого відділу Червоноградського міського відділу міліції старший лейтенант міліції Андрій Муха.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу у розмірі до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області, за матеріалами Оксани Козачок, помічника начальника Червоноградського МВ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: