У Львові - масове отруєння клієнтів закладу на площі Ринок

Масове отруєння курятиною сталося в одному із закладів харчування у Львові. Про це Гал-інфо повідомила львів’янка Тетяна Яценко, чий хлопець опинився у лікарні після відвідин закладу.

За інформацією від Тетяни Яценко, на цей час у лікарні на вул. Лисенка лежить близько 50 осіб, всі вони споживали страви з курятини в закладі «Театр пива «Правда» на площі Ринок.

Також, за словами дівчини, багато постраждалих лежать у лікарні на вул. Мечникова, (вочевидь, йдеться про обласну інфекційну лікарню – ред.).

Водночас у Львівській обласній клінічній лікарні Гал-інфо підтвердили, що в обох медичних закладах, і міській і обласній інфекційній лікарнях, перебуває понад десять постраждалих.

Випадок масового отруєння стався, вочевидь, учора, 12 травня. Про це свідчать відгуки про заклад на одному із сайтів.

"Раніше дуже задоволений був цим закладом. Але вчора вечером відпочивали там з друзями. Отравилия блюдом "Соковита курятина в прянощах". Я в менш більш нормальному стані і 2 дівчат в дуже поганому стані, викликали скору. Температура менше, ніж 38.2 не падає, ломотав в кістах, блідий колір шкіри, терпкість рук, блювота. Сьогодні прийшов туди і говорив з менеджером, якщо до вечора не покращиться стан дівчат, будемо вживати певні міри. Подивимося, як вони відреагують і як вони в таких випадках ставляться до клієнта", - йдеться у відгуку. 

Інший відвідувач сайту написав: "Накормили пропавшей рыбой и не дожаренной курицей... Лежим в больнице в Варшаве... Спасибо...".

Фото Олега Довганика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: