Депутати вимагають розглянути на сесії питання про маршрутки у Львові

13 травня на колегії міської ради депутати групи «Народний Контроль» вимагатимуть внести у порядок денний наступного пленарного засідання питання про пасажирські перевезення у м. Львові.

Зазначимо, минулої п’ятниці, 8 травня, виконком Львівської міської ради прийняв рішення збільшити ціну за проїзд у громадському транспорті до 4 грн. Однак, депутатська група «Народний Контроль» вважає, що спершу аніж піднімати оплату варто запровадити контроль за графіком руху маршруток та за прозорим обліком пасажиропотоку у міському транспорті.

«Депутатська група «Народний Контроль» наполягає щоб на найближчій сесії міської ради було розглянуто питання про пасажирські перевезення у м. Львові Зокрема, ми вимагаємо пояснення чому відмінили конкурс на визначення інвестора, який мав здійснюватиме облік пасажирських перевезень та контроль за графіком руху маршруток», – наголошує член депутатської групи «Народний Контроль» Андрій Білоус.

Ба більше. Депутатська група «Народний Контроль» вимагає аби міський голова Львова Андрія Садовий розповів до яких дій вдаватиметься аби змінити ситуацію у справі пасажирських перевезень, позаяк саме він одноособово визначає транспортну політику у  Львові.

Додамо,  свого часу на розгляд депутатів львівської міської ради була винесена пропозиція оголосити конкурс у якому  взяли участь 13 фірми. Переможець  згодом мав би контролювали облік пасажирських перевезень та графік руху. Більше того. У даній процедурі було, навіть, обрано двох переможців. Щоправда,  з невідомих причин конкурс було зірвано.

«Ми вважаємо, що цю ситуацію треба як слід проаналізувати. Ми не можемо зрозуміти чому так трапилося. Громада міста повинна почути чітку відповідь від міського голови, коли у Львові буде запроваджений єдиний електронний квиток? Коли, нарешті, таки буде он-лайн контроль за графіком руху маршруток», – акцентує голова депутатської групи «Народний Контроль» Валерій Веремчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: