Синютку пікетували (фоторепортаж)

У четвер, 14 травня, до стін Львівської обласної державної адміністрації прийшли представники профспілок та громадських організацій Львівщини з вимогами якнайшвидшого проведення конституційної й адміністративної реформи. Також пікетувальники ратували за зменшення тарифів на комунальні послуги для населення, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛОДА.

Із пікетувальниками зустрівся виконувач обов'язків першого заступника голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

"Що стосується реформи з децентралізації, то це питання стоїть першочерговим на порядку денному у Львівській ОДА. Зараз на рівні районів обговорюють методику формування спроможних територіальних громад та організована робота з їх добровільного об'єднання, - зазначив Ростислав Замлинський. - Уже найближчим часом мають бути підготовлені та затверджені на сесії обласної ради та передані до Уряду перспективні плани  розвитку територій".

Щодо тарифів на комунальні послуги, то в.о. першого заступника голови Львівської ОДА поінформував людей про те, що на рівні облдержадміністрації організовано спільну роботу з народними депутатами від Львівщини для внесення змін на законодавчому рівні для врегулювання цього питання.

DSC_7264 DSC_7275

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: