У львівському SoftServe стартувала конференція з формування інноваційної інфраструктури

Сьогодні, 14 травня, у львівському головному офісі SoftServe стартувала ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми формування та розвитку інноваційної інфраструктури: європейський вектор – нові виклики». Про це з місця події інформує кореспондент Дивись.Інфо.

Конференція присвячена питанням формування інноваційної інфраструктури в умовах європейського вектору розвитку національної економіки, комплексного забезпечення функціонування інноваційних структур та трансферу технологій, використання дослідницького потенціалу ВНЗ у інноваційному розвитку.

На участь в ній зареєструвалося понад 400 учасників з різних куточків України, також є гості зі закордону – представники Польщі та Словаччини. Серед них науковці, представники бізнесу та державних органів влади.

Під час заходу, який триватиме протягом трьох днів, прозвучать доповіді фахівців на такі теми: «Практика Кластерів: як стати містом номер один в ІТ», «Формування інноваційної виробничої інфраструктури Львова», «Значення ВНЗ у формуванні інноваційної інфраструктури», «Особливості розвитку транскордонної інфраструктури», а також «Розвиток транспортної інфраструктури у місті Львові» «Розвиток інфраструктури електромобілів в Україні», «Львівське летовище як стратегічний інноваційний об’єкт інфраструктури України».

«Хотіли показати, як з допомогою інновацій і технологій, можемо робити певні успіхи і прогрес на регіональному рівні, як готуємо наші кадри…», – пояснив віце-президент з адміністративних питань компанії SoftServe Олег Денис.

«Наша компанія, – каже він, – має вже більше 10 років історії і ми добилися певних успіхів. Рік чи два роки тому я зрозумів, що цей успіх пов’язаний з інноваціями, адже ми постійно перебуваємо в процесі різних змін…», –  поділився він досвідом фірми.

Додамо, що конференцію організували до 50-річчя Інженерно-економічного факультету (Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: