У Львові відбудеться концерт рок-гурту «Біла вежа» (фоторепортаж, відео)

28 травня у львівському клубі «Picasso» (вул. Зелена, 88) відбудеться концерт одного з найяскравіший україномовних рок-гуртів «Біла Вежа». Гасло цього вечора – «Якісний український рок». Початок – о 19:00.

Вони співають про кохання, про мир, про відданість та любов до України… Їхні пісні мають серйозний і глибокий зміст. Їхній саунд – по-роковому потужний і водночас мелодійно чуттєвий. Вони – це київський рок-гурт «Біла Вежа», який уже пакує валізи, щоб зустрітися із львівськими меломанами.

На концерті 28 травня у львівському клубі «Picasso» музиканти «Білої Вежі» обіцяють запрезентувати публіці пісні і у повному, і в акустичному звучанні. Не обійдеться вечір якісного українського року як без хітів групи (зокрема, «Ми не забули», «Де тебе шукати», «Без Зброї», «Те, що бачиш ти» та інших), так і без прем’єр. Одним із найяскравіших ексклюзивів концерту стане виконання пісні «Виростеш ти, сину» на слова відомого українського поета Василя Симоненка. Цікаво, що торік «Біла Вежа» отримала офіційне право виконувати поезію класика: таке право гурту надала онучка поета Мирослава Симоненко.

У доробку рок-гурту «Біла Вежа» - два альбоми («Те, чого вже немає», 2008 р.; «Біла Вежа», 2013 р.) і чотири сингли («В полоні Білої Вежі», «Поле троянд», «Ми не забули», «Виростеш ти, сину»). «Біла Вежа» була учасником багатьох українських фестивалів, зокрема «Крок», «Слов’янський рок», «Рок-ластівки», «Червона Рута», «Славське Рок»...

Останні півроку гурт «Біла Вежа» багато експериментує із акустичним звучанням. Зокрема, у лютому 2015-го музиканти у переповненому столичному музичному клубі «Caribbean Club» презентували програму «Симфонія миру» - у супроводі Національного оркестру «Київські солісти».

Біла Вежа_1 Біла Вежа_5 Біла Вежа_7 Біла Вежа_8 Біла Вежа_афіша_Львів_28_05_2015

Послухати музику гурту «Біла Вежа» можна тут

Кліп на пісню «Ми не забули»

https://youtu.be/KvZtkuGn2jI

Кліп на пісню «Те, що бачиш ти»

Ціна квитків на концерт рок-гурту «Біла Вежа» у клубі «Picasso» у Львові 28 травня – 50 грн. (фан-зона), 70 грн. (за столиком).

Продаж квитків - на сайті gastroli.ua

А також в касах «GASTROLI» по місту:

- КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Львівського Цирку; каси От-От; TICKETS.UA, ТЦ"KING-CROSS LEOPOLIS"; мережа магазинів "ВУХО.КОМ".

ДЕТАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ ТА ЗАМОВЛЕННЯ КВИТКІВ: 0 800 507 577

Додаткова інформація –

за тел. 067-960 31 01 або по e-mail: [email protected] (Галина Гузьо, GMGpromo).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: