Кількість госпіталізованих із отруєнням у Львові зросла до 48 осіб

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, в період з 12 до 15 травня 2015 року в Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню з попереднім діагнозом – «харчова токсикоінфекція» та «гостра кишкова інфекція» госпіталізовано 48 осіб, з них 4 дитини віком до 18 років, які харчувались в ресторації на площі Ринок.

7 осіб – виписані на їх вимогу, всього в стаціонарі на даний час перебуває 41 особа, з них 4-ро дітей до 18 років. Із числа госпіталізованих 33 пацієнти перебувають у стані середньої важкості і у 8-ми осіб стан наближається до задовільного.

За повідомленням №1632/07-03 від 13.05.15 року ГУ держсадепідслужби у Львівській області при зборі епіданамнезу встановлено, що всі захворілі 11.05.15 року харчувалися у ресторації на пл. Ринок та вживали кури-гриль, картоплю по-домашньому, страви з риби та страви з заварним кремом.

Надіслано рекомендації власникам ресторації для можливості встановлення джерела інфекції, механізму передачі та обмеження подальшого розповсюдження захворювання (лист № 1630/07-03 від 13.05.2015р.)

Проводиться комплекс протиепідемічних заходів з локалізації та ліквідації спалаху. Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Протиепідемічні заходи продовжуються.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: