На Львівщині стартував Міжнародний туристичний форум індустрії гостинності

Юлія Благиня

Упродовж 14-16 травня у Трускавці Львівської області працюватиме III Міжнародний туристичний форум індустрії гостинності – Тruskavets Hospitality Industry Forum, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Під час дискусії "Шляхи подолання кризової ситуації на внутрішньому готельному ринку" виконувач обов'язків директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської обласної державної адміністрації Лев Захарчишин привітав учасників Truskavets Hospitality Industry Forum та відзначив, що Трускавець – лідер серед курортів України та найбільш конкурентоздатний до задоволення потреб іноземного та вітчизняного туриста та відпочивальника.

"Сьогодні одним зі завдань влади ‒ надавати індустрії гостинності підтримку в промоції", - сказав Лев Захарчишин.

Він висловив готовність влади до співпраці з бізнесом у реалізації нових туристичних проектів та принагідно закликав представників бізнесу долучитись до експертної групи з опрацювання стратегічної мети "Розвиток туристичного і рекреаційного потенціалу" в рамках розробки Стратегії розвитку Львівської області.

"Влада та бізнес повинні бути партнерами, адже лише об'єднавши зусиллями можна досягнути спільної мети", - резюмував Лев Захарчишин.

Організаторами форуму виступили Трускавецька міська рада, консалтингова компанія індустрії гостинності Milina Outsourcing і журнал "Отельер&Ресторатор".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: