Державні реєстратори додатково прийматимуть документи від підприємців у вихідні

У п'ятницю, 15 травня, на єдиний телефонний номер 112 Служби екстреної допомоги населенню повідомили про великий наплив людей, що спостерігається упродовж двох тижнів у приміщенні реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Черги зумовлені тим, що 25 травня спливає термін внесення інформації до Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців. Ця процедура закладена у Законі України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів" від 14 жовтня 2014 р. №1701-18. Тож підприємці не встигають подати необхідні документи.

Врегулювати дану проблему доручив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Відтак Головне територіальне управління юстиції у Львівській області встановило додаткові робочі дні для державних реєстраторів відділу державної реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції 16, 17, 23 та 24 травня 2015 року (у суботу – з 9:00 до 17:00 год., у неділю – з 9:00 до 13:00).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: