Сільгоспвиробників Львівщини запрошують до участі у агропромисловій виставці

Із 3 до 6 червня 2015 року на території Національного комплексу "Експоцентр Україна" за адресою: м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 1 відбудеться ХХVІІ Міжнародна агропромислова виставка "Агро -2015", повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Даний захід користується всесвітнім визнанням уже багато років. Виставку знають як найбільший і перспективний загальнодержавний захід в агропромисловому комплексі України. Із кожним роком спостерігається позитивна динаміка росту та якості пропонованих послуг, збільшується кількість вітчизняних і зарубіжних учасників в усіх галузях сільського господарства: харчової, переробної та рибної промисловості, сільськогосподарського машинобудування, овочівництва.

У межах "Агро-2015" традиційно відбудуться вже відомі спеціалізовані виставки: Animal’Expo 2015, "Рослинництво і агрохімія 2015", FishExpo, "Біопаливо 2015", ЕкспоАгроТех 2015, Organic – ІІІ, "Світ вина".

Окрім того, під час роботи виставки проведуть науково-практичні заходи, презентації та дегустації різноманітної продукції, показ племінних коней і великої рогатої худоби.

Запрошуємо до участі у Міжнародній агропромисловій виставці "Агро-2015" підприємства та організації агропромислового комплексу Львівщини. Більш детальну інформацію щодо участі та відвідування заходу можна отримати за тел. +380 44 599 71 77, +380 44 220 11 45, а також на сайті www.agroexpo.com.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: