У Львові стартує набір до літнього інтеграційного табору в Карпатах

150 дітей-підлітків зі Львова, Луганська, Івано-Франківська та Києва зможуть активно провести час у Карпатах, розкрити свої можливості, оволодіти навиками роботи в команді з допомогою інтерактивних ігор та туристичних змагань, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Табір проходитиме з 26 липня до 5 серпня 2015 року і буде побудований у форматі «Великої Гри». Кожен наступний день випливає із попереднього, де немає усталеного розкладу, а правила поведінки визначають самі учасники табору. Кожен день табору матиме свою розвиваючу тематику. Щовечора команди будуть аналізувати власні досягнення та шукати вирішення власних труднощів.

Місце проведення табору – село Дора (поблизу Яремче, Івано-Франківської області).

Серед особливостей табору:

  1. Присутність психологів. Вони працюватимуть із внутрішньо переміщеними особами, підлітками, які проживають у зоні АТО або батьки яких є учасниками АТО.
  2. Рівність усіх учасників у рамках табору. Попри усю складну життєву ситуацію у частини цих дітей, для них важливо бути в оточенні однолітків, які напряму не знайомі із словом «війна». Інформація про їхні життєві історії в рамках табору є закритою – це дозволить бути собою і не думати про ситуацію вдома.

Організатор табору – молодіжний соціальний розвитковий проект «Квиток до успіху» (Львів). Його керівник Наталія Панчишин зізналася, що на його організацію потрібно зібрати 85 тисяч гривень:

«Кошти потрібні для витрат на харчування, спортивний інвентар, поліграфію, оренду приміщень, світлової та музичної апаратури, транспортні засоби, канцелярські матеріали тощо. Частину витрат хочемо залучити за допомогою української краудфаундингової мережі «Велика Ідея». Зібрані в межах проекту кошти підуть на оплату участі підлітків із соціальних сімей. Важливо, щоб вони теж мали змогу весело та корисно проводити час зі своїми ровесниками», - додала Наталія Панчишин.

Пожертвувати кошти можна тут: https://biggggidea.com/project/1119/

Основною ціллю табору організатори називають налагодження контактів між підлітками різних соціальних статусів та життєвих історій, розвиток їхніх особистісних навиків через інтерактивні методи діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: