У Львові стартувало велонавчання для школярів

Тренінги з безпечної їзди велосипедами вже третій місяць тривають у школах міста. Дітям нагадують про обов’язкове дотримання правил дорожнього руху, а також про використання світловідбивачів у темну пору доби. Тренінги проходять за участю ДАІ, Львівської асоціації велосипедистів, «Велопатруля», а також волонтерів кампанії «Безпечне місто», повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

«Ми розповідаємо школярам про небезпечні ситуації, які виникають на дорогах, та акцентуємо на взаємоповазі всіх учасників дорожнього руху», – розповів Орест Олеськів, представник Львівської асоціації велосипедистів.

Зокрема, тренінги відбуваються для старшокласників і охопили учнів вже близько 10-ти шкіл. «З метою профілактики ДТП за участю неповнолітніх велосипедистів та попередження порушень Правил дорожнього руху цією категорією учасників дорожнього руху, стартував і триває проект з велонавчання. Зокрема, в його межах навчаємо старшокласників», – розповіла Ірина Пилат, речниця ДАІ.

Навчання із велосипедистами триватимуть системно і згодом охоплять усі школи Львова. «Тренінги з дорожньої безпеки для школярів ми проводимо вже другий рік поспіль, охоплюючи всі школи. В такому ж форматі пройдуть і велонавчання. Просимо батьків також дбати про безпеку дітей на дорозі й бути для них позитивним прикладом, дотримуючись ПДР», – розповіла Олександра Паняк, керівник кампанії з безпеки на дорозі «Безпечне місто».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: