На ТРК «Львів» – про регіональні агенції розвитку

Сьогодні о 19:15 у прямому ефірі передачі «Вечір у Львові» йтиметься про еволюцію регіонів України. Зокрема, розвиток інновацій та створення сприятливих умов для залучення інвестицій, реалізацію проектів обласного та місцевого значення, забезпечення ефективного залучення технологій регіональною владою, підприємствами, громадськістю. Гості студії: Ірина Нікітіна – директор Агенції регіонального розвитку (Добротвір), Марія Жуковська – координатор програми агенції регіонального розвитку Кам’янка-Бузького району, на скайп-зв'язку – Ганна Костюк (Агенція регіонального розвитку Сокальського району).

Також у передачі буде обговорено тему якості дитячих іграшок. Гість – Олександр Белущенко, заступник начальника лабораторії випробувань харчової продукції, сировини та виробів легкої промисловості ДП «Львівстандартметрологія» – розповість про перелік продукції, що підлягає оцінці відповідності вимогам технічних регламентів на Львівщині та безпеку іграшок для малечі.

Крім того, дізнаєтеся про грандіозний за розмахом фестиваль «Віртуози». Гість – Володимир Сивохіп, генеральний директор Львівської обласної філармонії – висвітлить основні та актуальні події фестивалю, зокрема музичне мистецтво, перлинами якого львів’яни та гості міста зможуть насолодитися у віртуозному виконанні зірок класичної музики світового рівня.

Дивіться програму «Вечір у Львові» щобудня о 19:15.

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: