Прикордонники завітали до учнів (фоторепортаж)

Напередодні професійного свята Дня прикордонника військовослужбовці Львівського прикордонного загону завітали в гості до учнів села Велика Вільшаниця Золочівського району Львівської області, щоб створити осередок гуртку юних друзів-прикордонників. А учні в свою чергу підготували концерт з привітанням воїнів з наступаючим професійним святом, повідомила Дивись Інфо прес-служба ДПСУ.

Свято розпочалось з концерту який підготували школярі вітаючи прикордонників з наступаючим святом Дня прикордонника. Учні заспівали багато патріотичних пісень, декламували вірші та багато іншого.

Під час відвідування школи прикордонники започаткували та провели перші змагання гуртку юних друзів прикордонників. Також «зелені кашкети» продемонстрували малечі виступ кінолога з службовою собакою, діти були в захваті та мали можливість по фотографуватися з собакою.

Під час проведення свята у місцевій школі були присутні голова сільської ради с. Велика Вільшаниця Ігор Волошин, начальник районного відділу освіти Володимир Бартошик, депутат районної ради від с. Велика Вільшаниця Анна Сорока, настоятель сільського храму   отець Остап, та мешканці села.

В свою чергу цей захід дав можливість підняти імідж прикордонника нової формації - патріота і захисника Батьківщини.

Також військовослужбовці Львівського прикордонного загону відвідали місце поховання Володимира Салівончика мобілізованого солдата ОБПК «Львів-1» Львівського прикордонного загону, який загинув під час виконання службових обов’язків в зоні проведення антитерористичної операції .

Слід відзначити надзвичайно хорошу організацію заходу, зацікавленість і повне розуміння проведення таких патріотичних заходів для сучасної молоді директора місцевої школи    Наталії Нагірної, яка висловила слова щирої вдячності прикордонникам. А також директор школи наголосила на необхідності подальшої активної співпраці між прикордонним відомством та навчальним закладом.

DSC_4621 DSC_4750 DSC_4812

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: