У Львові відбудеться бізнес-форум про сімейне фермерство

21-22 травня 2015 року у м.Львів відбудеться бізнес-форум «PERSPECTIVE-UA». Головна ідея Форуму – розвиток сімейного фермерства в Україні; залучення інвестицій та технологій в переробку фермерської продукції, створення привабливих умов для роботи   в сільській місцевості, обмін досвідом та розширення співробітництва з переробними підприємствами, ресторанами, торговими компаніями, інтеграція в туристичний бізнес.

Розвиток виробництва високоякісних продуктів харчування є одним із пріоритетів аграрної політики України.

Міністерство аграрної політики та продовольства України працює над адаптацією українського законодавства до європейського та запровадженням західного досвіду підтримки сімейних фермерських господарств, які можуть запропонувати ринку унікальні, якісні продукти. Практика розвитку саме такого сегменту довела свою ефективність у Польщі та інших країнах Східної Європи.

Специфіка Західного регіону України полягає в перспективі розвитку малих фермерських господарств сімейного типу, в якому на даний час виробляється понад 80% сільськогосподарської продукції.

Крім того, ще одним із важливих аспектів сьогодення України – є працевлаштування вимушено переміщених осіб з Криму та Сходу країни, які знаходять притулок в сільській місцевості. Соціальна адаптація та створення нових робочих місць – першочергові завдання держави в цьому питанні. Виходячи з цього, в організації Форуму приймає участь Координаційна рада громадських організацій, які займаються питаннями розвитку громадянського суспільства, допомоги, працевлаштування та соціальної адаптації внутрішньо переміщених осіб (ГО «Кримська хвиля», «Громадський сектор майдану», «Центр зайнятості вільних людей»), Фонд «Відродження», Львівський обласний центр зайнятості

В рамках форуму відбудеться Кулінарний конкурс для кухарів «Дні української кухні» на визначення найкращих страв з місцевих продуктів та кухарів української кухні. Організатор – Асоціація кухарів «Західна Шеф Група».

Переможці приймуть участь в проекті «Дні української кухні в світі», який реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ України.

В рамках Форуму відбудеться підписання Хартії Української кухні.

Хартія української кухні – новий тренд українського бізнесу! Це об’єднання учасників ринку з метою популяризації та просування на внутрішньому та зовнішньому ринках українських продуктів, відродження та розвиток українських кулінарних традицій, сприяння розвитку виробництва місцевих регіональних продуктів та гастрономічного туризму.

До підписання Хартії запрошуються представники сільськогосподарських, переробних, харчових підприємств, наукових та навчальних установ, засобів масової інформації, об’єктів туризму, представники органів влади, кухарі та ресторатори, всі зацікавлені особи.

Місце проведення Форуму – виставкова зала РСП «Шувар» (м.Львів, вул. Хуторівка, 4-б),

Учасники Форуму: фермерські господарства, сільськогосподарські та переробні підприємства України , об’єкти туризму та громадського харчування, підприємства оптової та роздрібної торгівлі, постачальники обладнання та технологій.

Форум відбудеться за сприяння Львівської обласної державної адміністрації.

Партнери Форуму – Асоціація кухарів «Західна Шеф Група», ГІ «Громадський сектор майдану», Центр зайнятості вільних людей, ГО «Кримська хвиля», РСП «Шувар», Slow Food Galitsia, КС «Вигода».

Технічні партнери – компанія «S-Prof», «Т-проект» - комплексне оснащення підприємств ресторанного та готельного бізнесу.

Організатор Форуму - НПГ «Еко-Інформ-Сервіс». Компанія має досвід в реалізації проектів на підтримку українських виробників. Найближчі проекти компанії - Дні української кухні в Європі, презентація українських продуктів та української кухні на всесвітній виставці «ЕКСПО -2015» (Мілан, Італія).

Контакти організатора: т.050-607-62-04, 063-825-73-88, [email protected]   www.perspectiveua.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: