У Садового звітують про роботу із люками (фото)

Як інформують у ЛМКП «Львівводоканал», з початку року працівники підприємства встановили 142 нові люки на каналізаційних та водопровідних колодязях.

«Від навантажень автотранспорту люки тріскають, виходять з ладу обойми колодязів, доводиться замінювати. На жаль, іноді люки просто зникають. Зазвичай, про відсутні люки дізнаємося під час обходу мережі, мешканці також телефонують. Реагуємо одразу. Наші колодязі накриваємо, чужі – обгороджуємо та передаємо інформацію власнику мереж», - зазначають на підприємстві.

Працівники експлуатаційних служб водоканалу постійно замінюють відсутні або пошкоджені люки: на проїжджих частинах вулиць встановлюють чавунні люки, на зелених смугах, тротуарах – пластикові та бетонні люки виробництва заводу залізобетонних виробів.

Орієнтовна вартість витрат на закупівлю та монтаж чавунного люку – 2 500 грн., оскільки дуже часто необхідно замінювати не лише кришку, а також і обойму. Пластикові та бетонні люки вартують в межах 300 грн.

Адміністрація комунального підприємства звертається до всіх львів’ян з проханням у разі факту крадіжки повідомляти у диспетчерську за номером: 15-51 (цілодобово).

Нагадаємо, водоканалівці експлуатують близько 30 тисяч колодязів на водопровідних та каналізаційних мережах.

Нагадаємо, користувач Наталія Улинець у соціальній мережі Фейсбук нещодавно яскраво продемонструвала роботу комунальників міста:

"Обережно!
Щойно, ледь не влетіла у яму - відсутня кришка люку на Копетинського ( перехрестя Любинської).
Через відкритий люк у Львові вжее була смерть дитини.
Тоді, Садовий лицемірно розводив руками .
Кришка цього люка на дні- розламана! Значить, була аварійною.
Дзвоню по всіх телефонах, від автодору , адміністрації до МР. Всі мовчать, курва!
От так, а львів'яни й надалі сліпого закохані у сонцесяйного гондураса ‪#‎андрійсадовий‬, ‪#‎львів‬, ‪#‎педик‬,‪#‎львівбезпечнемісто‬, ‪#‎садовий‬ ‪#‎львівськаміськарада‬, ‪#‎садовийгандон‬

Допоки дзвоню, позначила люк, чим могла"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: