Збірна України зіграє із Люксембургом на "Арені-Львів"

14 червня 2015 року львівська арена прийматиме кваліфікаційний матч УЄФА ЄВРО 2016 між національними збірними командами з футболу України та Люксембургу. Повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Віце-президент Федерації футболу України Олег Шкреба наголосив, що збірній потрібно сконцентруватися на матч який відбудеться 14 червня на «Арені Львів».

«5 червня тренер національної збірної України Михайло Фоменко буде скликати футболістів, а 6 червня вони вилітають на тренувальні збори в Австрію м. Лінц, де збірна зіграє товариський матч проти Грузії, а  вже 13 червня прибудуть до Львова», - каже Олег Шкреба. Він також додав, що 5 тис. місць для відвідувачів буде заблоковано. «Якщо під час матчу відбудуться якісь правопорушення, то скоріш за все на "Арену Львів" чекатиме загроза дискваліфікації.

Зазначимо, що у зв’язку з порушеннями на НСК Олімпійському, на котрому після матчу пів фіналу Ліги Європи "Дніпро-Наполі", фанати вибігли на поле, після чого група осіб напала на фанатів Наполі, матч "Україна-Іспанія", можливо, прийматиме "Арена Львів"

Додамо, що квитки на матч Україна-Люксембруг з 20 квітня можна придбати в офісі Львівської федерації футюолу (м. Львів, площа С. Яворського, 1, 2-й поверх) і на офіційному сайті ФФУ www.ufi.com.ua  З 25 травня буде відкрито продаж в касах стадіону «Арена-Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: