Руслана поділилась враженнями від концерту пам’яті Скрябіна (відео)

Руслана Лижичко, не зважаючи на тяжкий емоційний стан, виступила на концерті пам’яті Андрія Кузьменка Скрябіна. Вона заспівала пісню-реквієм «Ти ще відкриєш очі», яку разом із чоловіком написала як присвяту своєму другові і музиканту Кузьмі Скрябіну, повідомила Дивись Інфо прес-служба Руслани Лижичко.

«Вчора для мене був дуже незвичайний концерт. Коли під час саунд-чеку я побачила на екрані відео Андрія, попри те, що в пам’яті відклалися «зображення» з похорон, відчуття, що його немає з нами, не було. Мозок не готовий змиритися з тим, що Андрій вже не вийде на сцену. Я співала як для живої людини. Хтось скаже, що це містика, але я переконана, що Андрій був вчора на концерті. Коли наприкінці включили запис голосу Андрія, було враження, що це не запис, а справді на сцену вийшов він. Є відчуття, що Андрій живий і його енергетика та емоції поруч. Я дуже переживала, що вчорашній концерт стане піком нашої скорботи, а зранку ми прокинемося і почнемо займатися буденними справами. Але вчорашній концерт був настільки чесний і справжній... Мені він нагадав концерти 90-х, коли українська музика, яка тільки народжувалася, була особливим чудом. Цей концерт став таким завдяки Андрію. Саме Андрій повернув містичним чином час назад – ми повернулися до тих, якими ми були на самому початку, коли лише починали будувати свої мрії», – розповіла Руслана.

«Мені вчора було надзвичайно важко вийти на сцену... Я не знаю, звідки в мене взялися сили заспівати. Пісню, яку я вчора виконувала, аранжував мій найближчий друг, людина, яка мене щиро любила і якої не напередодні не стало... У мене не було концертів без його участі... Василь мав і вчора акомпанувати мені... Я надзвичайно вдячна публіці за ті оплески для нашого Андрійка і мого Василька. Якби вони стояли на сцені, вони би шаленіли від цих оплесків. Це були надзвичайно щирі оплески», – поділилася Руслана, адже напередодні концерту присвяченому Кузьмі Скрябіну пішов з життя найближчий друг Руслани, лідер її музичного колективу, музикант і композитор Василь Кондратюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: