Творці проекту «THE GREAT GATSBY» везуть до Львова два балети (фото)

Через місяць, 22 червня, на сцені Львівської опери відбудеться ексклюзивний вечір – показ одразу двох балетів Едварда Клюга: «Radio&Juliet» і «Stabat Mater» (початок – о 19:00). А одразу після Львова нові сценічні роботи у виконанні трупи сенсаційного проекту «THE GREAT GATSBY» і його художнього керівника, зірки балету Дениса Матвієнка побачать ще у чотирьох містах України – у Києві, Одесі, Дніпропетровську та Харкові.

Відкриє вечір у Львівській опері 22 червня балет «Stabat Mater». За своєю суттю, це католицький гімн XVIII століття композитора Джованні Перголезі і автора слів Якопо да Тоді. Але унікальний, абстрактний і мінімалістський, хореографічний почерк Едварда Клюга перетворив цей твір у дійство, яке прославляє життя у всіх його проявах. Кожен новий номер випливатиме із попереднього, що тільки підкреслюватиме безкінечний життєвий цикл.

Друга частина вечора, балет «Radio&Juliet», - найвідоміша постановка Клюга. Цей балет - не просто оригінальне трактування найзнаменитішої історії кохання із вічно актуальної трагедії Вільяма Шекспіра, а творче переосмислення: поєднання сучасної пластики із музикою однієї із найбільш успішних груп альтернативної рок-сцени – «Radiohead». У постановці Едварда Клюга відсутнє класичне лібрето, але це не завадить глядачам повністю зануритися в емоційний світ головних героїв.

Балет «Radio&Juliet» від часу свого створення викликає бурхливі дискусії як професійних критиків, так і пересічних глядачів. А участь у постановці трупи проекту «THE GREAT GATSBY» і зірки балету, єдиного у світі володаря чотирьох гран-прі найпрестижніших світових балетних конкурсів Дениса Матвієнка неодмінно додасть творінню Клюга нових емоційно-мистецьких барв.

«Я впевнений, що суть мистецтва не змінюється, що люди йдуть і будуть йти на балет за високою майстерністю і сильними ідеями, які стоять за кожним справжнім спектаклем», - каже Едвард Клюг.

Балет_Матвієнка_афіша_Львів

Ціна квитків на вечір двох балетів у Львівській опері 22 червня – від 190 до 1400 грн. Продаж квитків - на сайті gastroli.ua

А також в касах «GASTROLI» по місту:

- КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Театру ім. Лесі Українки; каса Львівського Цирку; каси От-От; TICKETS.UA, ТЦ"KING-CROSS LEOPOLIS"; мережа магазинів "ВУХО.КОМ" та ін.

IMGP4870 copy IMGP4905 copy IMGP5165 copy

Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577

Додаткова інформація – за тел. 067-960 31 01 або по e-mail: [email protected] (Галина Гузьо, GMGpromo).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: