У Львові відбулась презентація нового рейсу (фоторепортаж)

20 травня Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького спільно з національним авіаперевізником «Міжнародні Авіалінії України» офіційно презентували інавгураційний рейс Тель-Авів – Львів - Тель-Авів.

О 16.45 год. у конференц-залі Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького за участю президента МАУ Юрія Мірошнікова, в.о. генерального директора львівського аеропорту Дмитра Шинкарчука, голови ЛОДА Олега Синютки, голови ЛОР Петра Колодія, директора департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР Андрія Москаленка та почесного консула Держави Ізраїль в Західному регіоні Олега Вишнякова відбулась урочиста презентація нового рейсу сполученням Тель-Авів-Львів-Тель-Авів.

Рейси між Львовом та Тель-Авівом виконуватимуться раз на тиждень у період з 20 травня по 16 вересня 2015 року. Виліт зі Львова по середах о 17:40, приліт до Тель-Авіва – о 21:00 за місцевим часом. Виліт з Тель-Авіва о 22:00, приліт до Львова – о 01:30 за місцевим часом.

Для пасажирів, що вилітають рейсом Тель-Авів-Львів-Тель-Авів доступна послуга самостійної реєстрації на сайті авіакомпанії. Он-лайн реєстрація відкривається за 23 години і закінчується за 2 години до вильоту рейсу за розкладом.

«Ми раді вітати авіакомпанію МАУ з відкриттям нового регулярного рейсу зі Львова до Тель-Авіва. Ми дуже цінуємо плідну співпрацю з національним авіаперевізником МАУ та бажаємо розвивати її і надалі. Рейс Тель-Авів-Львів-Тель-Авів - один з найочікуваніших рейсів для Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. З відкриттям цього рейсу стартує відкриття низки нових рейсів зі Львова від МАУ в напрямку до Мадрида, Рима, Болоньї та Одеси», – зазначив в.о. Генерального директора Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Дмитро Шинкарчук.

«Запуск прямих рейсів до Тель-Авіва – перший етап реалізації масштабної програми прямих польотів МАУ зі Львова, – зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька. – Так, вже у другій половині червня наші пасажири із Західного регіону матимуть змогу скористатися внутрішніми рейсами МАУ до Одеси, а також міжнародними – до Риму, Болоньї і Мадриду. Літо – традиційний час для подорожей, і наше завдання – максимально розширити спектр можливостей наших клієнтів, запропонувавши їм швидкі, зручні та безпечні авіаперевезення».

Ціна квитка економ-класу в обидві сторони з урахуванням всіх зборів і податків складає від 6561 грн. зі Львова (інформація за даними авіаперевізника).

IMG_8491 IMG_8503 IMG_8528 IMG_8598 IMG_8627 IMG_8667

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: