12 червня відбудеться V Міжнародний автопробіг Люблін–Рава-Руська–Львів

На Львівщині з 2012 року уникає покарання засуджений до ув’язнення
Як встановлено Золочівською місцевою прокуратурою, внаслідок службової недбалості посадових осіб Миколаївського районного відділу громадянин, засуджений за вчинення крадіжки до п’яти років та трьох місяців позбавлення волі, не відбув призначеного судом покарання

Уже традиційно Львівська область приймає міжнародні змагання серед класичних автомобілів. Зокрема, й цьогоріч з 12 до 14 червня на території Львівщини відбудуться V Міжнародний автопробіг Люблін – Рава-Руська – Львів та VI Міжнародний фестиваль старожитніх автомобілів "Леополіс Гран-прі".

Основні питання щодо підготовки та проведення цих змагань сьогодні, 21 травня, обговорили на засіданні організаційного комітету, яке очолив заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Підлісний. На засіданні йшлось про організацію перетину Державного кордону України та митного оформлення екіпажам машин, безпеку глядачів й учасників автомобільних перегонів, медійний супровід, промоцію фестивалю.

За словами організаторів, у цих заходах очікується велика кількість учасників з України, а також Білорусі, Польщі, Литви, Латвії, Угорщини, Словенії. Загалом, прибуде близько 150 раритетних автівок.

Зазначимо, що у програмі фестивалю "Леополіс Гран-прі" відбудуться виставки-презентації ретро-автомобілів під відкритим небом, ретро-парад центральними вулицями міста, змагання на дитячих автомобілях, покази спеціалізованих колекцій мод на автомобільну тематику. Для учасників та гостей запланована екскурсія центральною частиною міста Львова.

12 червня відбудеться V Міжнародний автопробіг Люблін–Рава-Руська–Львів. Наступного дня, 13 червня, у Львові пройде гонка на трасі "Львівський трикутник" (пролягає вул. Вітовського – пл. І.Франка – вул. Стрийська – вул. Героїв Майдану). У неділю, 14 червня, організатори запланували виставку-презентацію ретро-автомобілів на площі Ринок та у парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Детальніше з програмою змагань можна ознайомитись за посиланням: 

/upload/users_files/1/upload/Programa%20Leopolis%20Gran-Pri.jpg

Нагадаємо, що Міжнародний автопробіг класичних автомобілів та Фестиваль "Леополіс Гран-прі" відбудуться з ініціативи громадської організації "Авто-фан-клуб "ЗАЗ- Козак" та з метою відзначення 82-річчя перших міжнародних кільцевих автоперегонів серії Гран-прі історичною трасою "Львівський трикутник".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: